Vägen till bättre kosthållning.

Bra och nyttig kosthållning är precis som bra träning enkelt. Det gäller bara att lära sig grunderna och sedan följa dessa kontinuerligt. En mindre mängd kunskap och förståelse för det du gör samt en lite större mängd disciplin är egentligen hela hemligheten för att du skall lyckas med din kosthållning.

Bestäm dig – se framåt mot dina mål och försök inte hitta några genvägar eftersom det inte finns några. Faller du för suget så ge inte upp, varje steg du tar kommer ge resultat om du har tålamod. Kom ihåg att det är det små förändringarna som blir de stora med tiden!

Din kost är antingen en långsam medicin eller ett långsamt gift

Jag erbjuder ett individuellt anpassat kostupplägg, där du som individ sätt i centrum. Då räknar jag ut vart du bör ligga utifrån din aktivitetsnivå, kön, kroppssammansättning och mål. Vare sig ditt mål är viknedgång, deff, muskelbyggning eller bara underhåll. Jag tittar även på näringsinnehållet från alla viktiga grundämne vi bör få i oss. Inte bara protein, fett och kolhyderater. Så att du med säkerhet får i dig en väl sammansatt kost. Priset för detta är 1000kr.