Personlig träning är ett perfekt sätt att komma igång eller utvecklas med din träning. Som PT ger jag dig rätta verktygen för att få ut maximalt av varje träningspass. Du får instruktioner i gymmet, information om träningsfysiologi och individuellt träningsprogram. Med de rätta verktyken kommer du att få resultat som du inte trodde var möjligt.

En personlig tränare (PT) kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål. Vill du gå ner i vikt, bli starkare, öka i muskelmassa eller träna för ett speciellt lopp eller tävling så har du vunnit mycket om du startar din satsning med att göra rätt redan i början.Jag erbjuder gyminstruktioner och Personlig Träning på gymmet Musclezone som ligger centralt vid Värnhemstorget i Malmö, jag kan även ta mig till dig och ditt gym om detta tillåts. För att göra det enkelt för dig erbjuder vi särskilda paketlösningar som du kan läsa mer om nedan.

Först träffas vi på en konsultation, går vi igenom din träningsbakgrund och vilken målsättning du har och vad jag kan erbjuda dig för hjälp. Detta är gratis! Det Skall vara SMARTA mål!

  • S-Specificerat
  • M-Mätbart
  • A-Accepterat
  • R-Realistiskt
  • T-tidsbestämt
  • A-Attraktivt

Efter konsultationen är det vanligt med tester av olika slag, beroende på din målsättning, det kan vara kroppsammansättningsanalys eller tester som innefattar mätning av kondition, stryrka, rörlighet eller hållning. Allt för att du skall få mätbara resultat. Dessa tester tar ca en timme.

Du får sedan ett individuellt träninsprogram som vi tillsammans går igenom i gymmet. Samt rådgivning om hur mycket du bör träna för att på ett säkert sätt nå ditt mål.